Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

11/5/11

Baruch Levy, Επιστολή στον Καρλ Μαρξ, «La Revue de Paris», p.574, 1 Ιουνίου 1928


Εκδοθηκε το 1928 στο γαλλικο τυπο αρκετα χρονια μετα το θανατο του Μαρξ ..... Baruch Levy, Επιστολή στον Καρλ Μαρξ, «La Revue de Paris», p.574, 1 Ιουνίου 1928


"Ο Εβραϊκός λαός στο σύνολό του θα γίνει ο δικός του Μεσσίας. Θα επιτύχει κυριαρχία στον κόσμο από τη διάλυση των άλλων φυλών, από την κατάργηση των συνόρων, την εξόντωση της μοναρχίας και την εγκαθίδρυση μιας δημοκρατίας στον κόσμο της οποιας οι Εβραίοι θα εχουν το προνόμιο της υπηκοότητας.

Σε αυτήν την Νέα Παγκόσμια Τάξη τα τέκνα του Ισραήλ θα παρέχουν όλους τους ηγέτες χωρίς να αντιμετωπίζουν αντιπολίτευση. Οι κυβερνήσεις των διαφορετικών λαών που θα αποτελούν τον Δημοκρατικο κόσμο θα πέσουν χωρις δυσκολία στα χέρια των Εβραίων. Τότε θα είναι δυνατό για την εβραϊκή υπερκυβερνηση να καταργήσει την ιδιωτική ιδιοκτησία και παντού να κάνει χρήση των πόρων του κράτους. Έτσι, η υπόσχεση της Ταλμούδ θα εκπληρωθει, με την οποία λέγεται ότι όταν ο χρόνος έρθει, οι Εβραίοι θα έχουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία όλου του κόσμου στα χέρια τους. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: