Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

2/2/11

Αυτή είναι η κρυφή ατζέντα που εξηγεί αντιδράσεις των ηγετών μας για τις διαδηλώσεις στο Κάιρο. Οι Ισραηλινοί παρέχουν υποστήριξη στο Μουμπάρακ,

"Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να ειναι υποκινούμενος για να εκμεταλλευτουμε τις διαφορές που προκαλούνται από τους πρακτορες "των" Illuminati "μεταξύ των πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου,«ο τεκτονας Ανώτερος Ταξιάρχης Albert Pike έγραψε το 1871.

"Agentur" σημαίνει "πράκτορας". Ο ίδιος όρος χρησιμοποιείται σε άλλο έγγραφο Illuminati "Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών", το οποίο χρονολογείται από την ίδια περίοδο.

Οι Agentur.πρακτορες των Illuminati" και στις δύο πλευρές. Οι εν λόγω υπάλληλοι οφείλουν πρώτα την πίστη τους στην Στοα των Πεφωτεισμενων Illuminati και οχι στης χώρες τους.

Ο Μασονος Pike συνεχίζει: "Η [τρίτος]παγκοσμιος πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (Οι μουσουλμανοι και ιδιαιτερα ο Αραβικός κόσμος) και οι ΠολιτικοΣιωνιστες Αμερικη Ευρωπη κλπ (και ιδιαιτερα το κράτος του Ισραήλ) να αλληλοκαταστραφουν."

Τα έθνη, για άλλη μια φορά διίστανται σχετικά με το θέμα αυτό θα είναι υποχρεωμένα να αγωνιστούν σε σημείο πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης ..."

Σε αυτό το σημείο θα είναι υποχρεωμένοι να αποδεχθούν την εωσφορική κυβέρνηση ενός κόσμου.

Αυτή είναι η κρυφή ατζέντα που εξηγεί αντιδράσεις των ηγετών μας να τις διαδηλώσεις στο Κάιρο. Οι Ισραηλινοί παρέχουν υποστήριξη στο Μουμπάρακ, επειδή είναι το φιλί του κύκλου θανάτου. Αλλά οι Αμερικανοί διακριτικά του κανουν σήμα για να φυγει,μια υπερχρεωμενη Αιγυπτος πολιτικα χωρισμενη καλύτερα θα προωθουσε την φονικη κρυφή ατζέντα των Mασονων Illuminati του.Pike.

Δεν υπάρχουν σχόλια: